Cum își dă demisia Ponta

Cristian Blănuţă, 19 septembrie 2014, Ora 13:39

  • print
  • |
cum-isi-da-demisia-ponta-43402-1.jpg

Premierul Victor Ponta a spus că îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al României, în cazul în care Traian Băsescu va câştiga alegerile parlamentare din anul 2016.

"Dacă el va câştiga alegerile parlamentare în 2016 cu majoritate absolută, ceea ce ar însemna că e dorinţa poporului, aş demisiona şi preşedintele interimar l-ar numi pe Băsescu", a spus premierul, la Adevărul Live.

Legat de persoana pe care o va desemna în funcţie de premier, în cazul în care va câştiva alegerile, Victor Ponta a spus că funcţia este vacantă, evitând să răspundă dacă îl ia în considerare pe şeful SRI, George Maior, pentru această funcţie.

În schimb, el a afirmat că vicepremierul Liviu Dragnea ar fi de acord cu un premier care nu provine din PSD. "E partenerul meu politic din 2010 şi toate deciziile pe care le-am luat, le-am luat împreună. Deocamdată am câştigat toate bătăliile pe care le-am dat împreună", a spus premierul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou