Cum pierde PONTA alegerile prezidențiale. Varianta Radu CARP

Cristian Blănuţă, 27 iulie 2014, Ora 08:53

  • print
  • |
cum-pierde-ponta-alegerile-prezidentiale-varianta-radu-carp-42037-1.jpg

Radu Carp, unul dintre secretarii executivi ai PDL, a identificat echipa care îl poate înfrunta pe Victor Ponta la prezidențiale, cu șanse reale.

Deși încă nu au un candidat desemnat, cei de la Alianța Creștin Liberală se bazează pe o echipă de elită care să se poată lupta pentru fotoliul de la Cotroceni, fără a se gândi la șansele pe care le-ar putea avea oricare dintre cei doi prezidențiabili, Predoiu și Iohannis.

„Mihai Răzvan Ungureanu, Catalin Predoiu si Klaus Iohannis formeaza un trio imbatabil de combatere a candidatului PSD. Sprijiniti de forta organizatorica a lui Vasile Blaga si de devotamentul si implicarea alegatorilor, castigarea alegerilor devine un obiectiv mai usor de atins", susține Radu Carp într-o postare pe pagina personală de facebook.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou