Daciana Sârbu: „Victor nu urăște, iubește țara și oamenii”

Mălina Andrei, 30 octombrie 2014, Ora 14:30

  • print
  • |
daciana-sarbu-victor-nu-uraste-iubeste-tara-si-oamenii-44126-1.jpg

Soția premierului Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu, susține că în campania lui Klaus Iohannis  a văzut  foarte multă ură îndreptată împotriva soțului ei lui Victor Ponta și a PSD.

"Pot să vă spun ce am văzut în campania lui Klaus Iohannis. Am văzut foarte multă ură. Am văzut susținători care urau și care vorbeau foarte urât. Mi-am dat seama că este o continuare a ceea ce am trăit în ultimii zece ani. Nu mai vreau să văd oameni care scriu despre alți oameni lucruri mizerabile și minciuni. Uneori pun la suflet pentru că sunt oameni pe care i-am apreciat și care dintr-o dată s-au schimbat", susține Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu susține că soțul ei nu urăște ci iubește România și oamenii.

"Victor nu urăște. Pe lângă faptul că iubește țara, iubește și oamenii. Nu mai vreau să aud lucruri urâte. Cred că este mult prea mult. Acum e șansa noastră să schimbăm ceva în România", a conchis europarlamentarul PSD.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou