Dan Voiculescu, contraatac la Traian Băsescu

Mălina Andrei, 20 februarie 2015, Ora 12:26

  • print
  • |
dan-voiculescu-contraatac-la-traian-basescu-45678-1.jpg

Dan Voiculescu a publicat, vineri, pe blogul personal, un răspuns la atacul lui Traian Băsescu. Traian Băsescu a susuținut că Dan Voiculescu ar avea de-a face cu nominalizarea lui Eduard Hellvig la SRI și că ar fi "omul lui" pentru că în trecut a făcut parte din PUR, actualul PC.

"Basescu si elucubratiile sale

Din nou Basescu minte. Nu am nicio legatura cu nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI.

Din experienta mea, atunci cand era parlamentar al Partidului Umanist (actualul Partid Conservator), Eduard Hellvig era un om onest si cu multa putere de munca.

Sunt convins ca nu s-a schimbat si a ramas un om cinstit care va respecta regulile democratice, principiul separatiei puterilor in stat - element fundamental al statului de drept si ca nu va implica SRI in dispute politice", scrie Dan Voicuelscu pe blogul personal.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou