Best Dental

Dăncilă, ultimele detalii despre referendum: Guvernul a luat măsuri. Instituțiile își vor face datoria

Ziarul Atac, 4 octombrie 2018, Ora 14:05

  • print
  • |
dancila-ultimele-detalii-despre-referendum-guvernul-a-luat-masuri-institutiile-i-i-vor-face-datoria-46768-1.jpg

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat în ședința de joi că Guvernul a luat măsuri pentru referendumul care va avea loc sâmbătă și duminică, dând asigurări că instituțiile își vor face datoria.

„Guvernul a luat toate măsurile necesare. Autoritățile sunt în calendarul propus, în ceea ce privește pregătirea tehnică. Vrem să asigurăm o cât mai bună organizare a acestei consultări publice, astfel încât opinia cetățenilor să fie cât mai fidel reflectată de rezultatul votului. Această consultare amplă are loc ca urmare a unui demers venit din partea societății și nu se îndreaptă împotriva unei minorități. Tema familiei are puternice rezonanțe în valorile noastre naționale și în conștiința poporului român. Am încredere că instituțiile statului își vor face datoria pentru a asigura buna organizare a referendumului”, a spus Dăncilă.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:05