Best Dental

Declarație INCENDIARĂ a lui Tudorel Toader: Un condamnat e personaj pentru țară? Nu ma provocați, că nu este

Ziarul Atac, 4 octombrie 2018, Ora 09:30

  • print
  • |
declaratie-incendiara-a-lui-tudorel-toader-un-condamnat-e-personaj-pentru-tara-nu-ma-provocati-ca-nu-este-46762-1.jpeg

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, joi, la CSM, referitor la situația Elenei Udrea, că nu reprezintă un subiect capturarea ei în Costa Rica, menționând că procedura va parcurge etapele legale.

În contextul în care jurnaliștii i-au cerut ministrului mai multe informații despre procedură, invocând interesul pe care opinia publică îl acordă Elenei Udrea, Tudorel Toader a replicat: Un condamnat e personaj pentru țară? Nu mă provocați, că nu este.

"Să nu facem din persoana despre care vorbiți un personaj național. (..)Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru țară? Nu mă provocați, că nu este. Este un cetăţean care a comis infracţiuni, care a fost condamnată definitiv, care a fost dată în urmărire şi continuă procesul mai departe. De ce nu vedeți la foarte mulți condamnați din străinătate care au același parcurs. Eu nu fac distincție", a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:13