Deputatul PSD Radu Cristescu îl face praf pe fostul prim -ministru, Florin Cîțu! "Cel mai prost ministru de finanțe și o rușine de prim-ministru"

Anca Bratu, 12 decembrie 2022, Ora 19:05

  • print
  • |
deputatul-psd-radu-cristescu-il-face-praf-pe-fostul-prim-ministru-florin-citu-cel-mai-prost-ministru-de-finante-i-o-ru-ine-de-prim-ministru-47126-1.jpeg

Deputatul PSD, Radu Cristescu, îl atacă în termeni duri pe fostul președinte PNL și prim-ministru Florin Cîțu. Într-o postare pe Facebook, Cristescu spune despre Cîțu că a fost "aruncat la gunoi de propriul partid, aidoma unei măsele stricate și urât mirositoare, cel mai prost ministru de Finanțe și o rușine de prim-ministru". 

Replica dură a deputatului PSD, Radu Cristescu, vine după ce după ce fostul șef al PNL i-a acuzat pe social-democrați că subminează economia națională, scrie gandul.ro. 

"Aruncat la gunoi de propriul partid, aidoma unei măsele stricate și urât mirositoare, cel mai prost ministru de Finanțe și o rușine de prim ministru, Florin Vasilică Cîțu, rămâne fără marfă și intră in sevraj, delirând din nou la adresa PSD. Nu vreau să intru in lungul șir de elucrubații al acestei lichele, doar aș vrea să i reamintesc câteva cifre prin care acest șarlatan a fost la un pas să nenorocească o țară intreagă.

1. Datoria publică a crescut în guvernele PNL-USR cu el ministru de finanțe si prim ministru, în termeni reali, de la 364,9 mld la 557,8 mld lei, adică cu aproape 200 de miliarde de lei.

2. Câțu la guvernare a însemnat explozia defictului bugetar la valori fără precedent, astfel ponderea datoriei guvernamentale în PIB a explodat de la 35,3% în decembrie 2019 la 48,7% din PIB în noiembrie 2021.

Deficitul bugetar la preluarea guvernării Orban a fost de 2,8% (oct 2019). Deficitul la finalul lui 2020 bătut recordul absolut al dezastrului, 9,8% din PIB", a scris Radu Cristescu, luni după-amiază, într-o postare pe Facebook.

Deputatul PSD își continuă replica dură dată fostului șef al Guvernului și al PNL-ului.

„Zici de PSD? Citește..

PSD a reușit să oprească supraîndatorarea accelerată a economiei și să însănătoșească finanțele publice. Deficitul bugetar va fi de 5.74% din PIB, mai mic decât cel prognozat în buget, de 5.84%.

Pentru sfârșitul anului 2022, se estimează un nivel de al datoriei publice guvernamentale de 47,3% din PIB față de estimarea de 48.8% din PIB la începutul anului.

Așa se întâmplă când instituțiile statului abilitate în lupta anticorupție, în speță DNA nu își fac datoria! În loc să  fii acolo unde îți este locul, la pușcărie, tu cuvânți ca un neghiob!

De ce?
Pai uite de ce..
Ce zici tu de asta?
1: Ajutorul de Stat la Blue Air
2. Contractul cu vaccinurile, deși propriul ministru de Finanțe ti a spus ca nu e in regulă sa faci aceste achiziții. Drept urmare ți-ai dat ministrul afară, pe Nazare, și ai ales sa îndatorezi românii, puși să dea un MILIARD de euro pe vaccinuri pe care nu le-au folosit.

Când morții vii vorbesc de funie în casa spânzuraților, pușcăriile americane și spitalele de boli mintale românești așteaptă un vechi client", și-a încheiat postarea deputatul PSD, Radu Cristrescu.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou