Deputatul ZLATI dărâmă conducerea PNL

Cristian Blănuţă, 22 iulie 2014, Ora 17:03

  • print
  • |
deputatul-zlati-darama-conducerea-pnl-41949-1.jpg

Deputatul Radu Zlati, recunoscut drept cel mai înfocat susținător al candidaturii lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din acest an, a transmis un mesaj, pe Facebook, prin care transmite cooperativei din PNL că direcția actuala a partidului este greșită.

Zlati transmite conducerii PNL că riscă să rămână fără oameni, situație în care liberalii ar fi obligați să apeleze la "importuri" din PMP.

"Cineva a fost votat pentru că este integrator. Atrag atenția (în special echipei domniei sale) că în ultimele 24 de ore și-au confirmat plecarea din PNL doi parlamentari: Ion Ghișe și Guran Virgil.

În ritmul ăsta de integrare, în curând partidul rămâne doar cu vicepreședinții, iar pentru structuri teritoriale va trebui să "importăm" întregul activ al PMP. Ceea ce în fapt am și început: cineva care până mai ieri organiza alegerile pentru Udrea, ieri a votat în DP cine să ne reprezinte în cursa pentru Cotroceni. Nu că spun, dar vreau să zic", a precizat Radu Zlati pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou