Dorel VIȘAN: Guvernarea se face la noi pentru AFACERI și RĂZBUNARE

Cristian Blănuţă, 31 iulie 2014, Ora 10:48

  • print
  • |
dorel-visan-guvernarea-se-face-la-noi-pentru-afaceri-si-razbunare-42183-1.jpg

Actorul Dorel Vișan, invitat în emisiunea "Jocuri de Putere", a explicat cum vede România ultimilor 25 de ani și a vorbit despre marile probleme ale românilor.

Dorel Vişan crede că România are nevoie de un preşedinte care să schimbe ţara.

"Suntem în pragul alegerii președintelui României. Foarte mulți așteaptă să cadă vechiul președinte, dar este o vorbă: Când cade regele, cade toată țara! Noi mulți spunem să cadă președintele, așa am spus și la celălalt președinte.

Avem nevoie acum de un președinte care să schimbe România, schimbându-se pe sine! Dacă noi nu găsim un președinte care să se schimbe pe sine, așa vom merge mai departe, dar eu cred că vom găsi. (...) Ne-am făcut legile noastre pe care le încălcăm. Morala ca institituție, ca știință este o vorbă goală, este o deșertăciune, dacă nu se mulează un stat pe politic, pe legislație și pe justiție. (...)

De 25 de ani încoace, Guvernarea nu se face pentru ca să se organizeze țara, ci că să organizeze afacerea și răzbunarea pe cei care au fost înainte lor. Suntem un neam foarte ciudat. Se vorbește despre o criză politică, dar nu e adevărat. România nu este în criză politică ci are o tradiție în politică", a spus actorul Dorel Vișan.

Cum s-a schimbat România în ultimii 25 de ani?

Marele actor crede că marea problemă a României, în acest moment, este lipsa de moralitate și cultură.

"Noi cântăm în fiecare zi "Deșteaptă-te, Române!" și nu ne deșteptăm, este un blestem. Am ajuns să fim în lume mai mult de jumătate decât suntem acum în țară. Noi nu am știut să ne păstrăm această binecuvântare. La această oră într-o lume pe care noi o numim civilizată, dreaptă și liberă eu găsesc mai multe posibilități de distrugere decât de zidire.

La această oră, marele necaz al României este lipsa de moralitate și cultură", a spus Dorel Vișan.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou