Dragnea atacă: Geoană este captivul unei frății mafiote

Mălina Andrei, 29 noiembrie 2014, Ora 08:39

  • print
  • |
dragnea-ataca-geoana-este-captivul-unei-fratii-mafiote-44571-1.jpg

Vicepreședintele PSD, Liviu Dragnea, lnsează numeroase atacuri împotriva celor care tocmai au fost excluși din partid și a declarat vineri că Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o anumită "frație mafiotă".

"Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie. El a încercat să facă din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge (...) L-am auzit pe el şi pe Mircea Geoană vorbind despre nu ştiu ce frăţie. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frăţii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu. Este frăţia mafiotă din cauza căreia am plecat de la Ministerul de Interne", a spus Liviu Dragnea la Romania TV.

"În dimineaţa zilei în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat la Mircea Geoană în birou, unde se aflau Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu pentru a-mi impune să fac nişte numiri în pofida tuturor avertizărilor de la instituţiile statului. Era vorba de numiri la UM 0962 şi prim-adjunct la MAI. Eu am refuzat. A fost o discuţie foarte urâtă în care cei doi îi spuneau lui Mircea Geoană că nu acceptă ca înţelegerea lor să nu fie respectată", a declarat Dragnea.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou