El e muzicianul care vrea șefia țării

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 11:11

  • print
  • |
el-e-muzicianul-care-vrea-sefia-tarii-42161-1.jpg

Muzicianul timişorean Eduard Jak Neumann, fondatorul trupei Blazzaj, este candidatul surpriză la alegerile prezidențiale din această toamnă.

„După mai bine de 65 de ani de la proclamare, societatea statelor continuă totuşi folosirea conflictului armat în relaţiile internaţionale. Acest lucru poate şi trebuie să înceteze. Vocaţia internaţională a românilor este indiscutabilă. România este unul din cei mai mari exportatori al celui mai de preţ bun: omul educat. Educaţia românilor este esenţialmente internaţională. România este gata să facă, prima, cel mai curajos pas din istorie: Adoptarea Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului ca şi constituţie şi sustinerea ONU în asumarea unui rol central în dezvoltarea umană prin centralizarea armelor şi raţionalizarea resurselor planetare şi a producţiei industriale. Acesta este pilonul de bază al participării mele la campania prezidenţială. Cred în curajul naţiunii române de a elimina războiul din posibilităţile de reacţie la nivel naţional şi internaţional", spune muzicianul pe blogul personal.

Viitorul candidat la prezidențiale s-a gândit deja și la măsurile pe care le va lua ca președinte al României.

„Prim-ministrul va fi desemnat prin dezbatere națională transparentă, urmărind un set precis de obiective; Ministerul de Externe va lua o poziție echidistantă față de conflictele existente, în special cele din Ucraina și Israel; Ministerul de Interne va primi capacitatea tehnologica de a recunoaște identitatea cetățeanului cu ajutorul telefonului mobil, pentru eliberarea de constrângerile birocratice; Ministerul Justiției va avea misiunea de a detalia implementarea naționala a Declarației Universale a Drepturilor Omului și rolul Parlamentului în procesul legislativ; Ministerul Muncii va implementa sistemul de 13 salarii, din patru în patru săptămâni, precum și eradicarea sărăciei prin munca pentru comunitate timp de 4 ore pe săptămâna, 19 zile din 28; Ministerul Mediului va interzice extracția prin fracturare a gazelor de șist, a modificărilor genetice, a utilizării neregularizate a pesticidelor, a extracției aurului prin cianuri și a oricărei alte practici distructive; Ministerul Educatiei va fi lărgit prin comunități educaționale pentru toate vârstele, pe modelul kibbutz-urilor; Ministerul Cercetării va fi focalizat pe identificarea resurselor energetice alternative", mai scrie muzicianul pe blog.

În sprijinul candidaturii sale, muzicianul a iniţiat şi un grup de Facebook.

„Deocamdată mă rezum la promovarea pe internet, nu am făcut un plan pentru semnături şi pentru bani. Voi face concerte pentru asta. Cred că ar fi o metodă bună de promovare", ne-a declarat Eduard Jak Neumann.

Eduard Jak Neumann s-a născut în 20 noiembrie 1974, la Tulcea, într-o famile care cultivă muzica și literatura și a fost implicat în activități artistice pe plan local încă din copilărie. În 1993 a ales să înceapă studiul științelor sociale la Timișoara, pentru a continua manifestările artistice informale, unde a compus primele cântece pentru ceea ce urma să devină cel mai faimos proiect al său din secolul al XX-lea, Blazzaj. În anul 2001 s-a mutat în Marea Britanie iar din 2009 a revenit în ţară, stabilindu-se la Bucureşti, scrie pressalert.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou