Elena UDREA acuză: Candidații n-au idei și manipulează cu Traian Băsescu

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 10:32

  • print
  • |
elena-udrea-acuza-candidatii-n-au-idei-si-manipuleaza-cu-traian-basescu-43301-1.jpg

Elena Udrea a făcut duminică seară la RTV, printr-o intervenție telefonică, o afirmație în premieră despre Traian Băsescu și rolul său în campania prezidențială.

"Vorbim prea mult în această campanie de Traian Băsescu. Cred că se ascunde în spatele acestei dezbateri lipsa de idei și viziune a celorlalți contracandidați. Cei care sunt în această competiției sunt lipsiți de imaginație.

Traian Băsescu nu mai poate candida. Trebuie să vorbim de propunerile noastre pe care le avem pentru România. Faptul că vorbim atât de mult despre Traian Băsescu este dovada unei sărăcii a ideilor, fie o încercare de manipulare a opiniei publice, în loc să vorbim de Ponta, Udrea, Iohannis sau ceilalți", a precizat Udrea.

Cu privire la succesorul de la Cotroceni al lui Traian Băsescu, Elena Udrea a explicat că "oricine vine în acest moment la Cotroceni trebuie să continue reformele și relațiile externe ale lui Traian Băsescu".

Întrebată dacă PMP ar putea ajunge la guvernare după alegerile prezidențiale, Elena Udrea a răspuns tranșant: "PMP nu va ajunge să guverneze alături de PSD. În niciun caz la guvernare cu PSD. Fie fac eu guvernul și PSD nu va mai fi la guvernare, fie ajungem acolo în 2016."

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou