Elena Udrea merge astăzi în Parlament pentru o nouă cerere de arestare

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 08:42

  • print
  • |
elena-udrea-merge-astazi-in-parlament-pentru-o-noua-cerere-de-arestare-45692-1.jpg

Elena Udrea va participa astăzi la dezbaterea din plenul Camerei Deputaţilor, care va preceda votul pentru cea de-a patra cerere de arestare formulată de DNA pe numele său.

Udrea a primit acordul instanţei să părăsească arestul la domiciliu, pentru a se apăra în faţa colegilor, dar nu mai mult de 4 ore.

Elena Udrea are voie să plece de acasă, între orele 15:00 și 19:00. Ședința de plen a deputaților este programată la ora 16:00. În urmă cu mai multe zile, Instanța Supremă a înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu în cazul Elena Udrea în dosarul Microsoft.

Va fi o şedinţă cu mari emoţii şi pentru ceilalţi parlamentari, având in vedere situația juridică specială a doamnei Udrea.

Magistraţii au decis ca, în Parlament, Udrea să aibă acces doar în plenul Camerei Deputaţilor.

Avocatul fostului ministru al Dezvoltării a declarat că Udrea susţine că este nevinovată şi că ar vrea ca deputaţii să voteze împotriva cererilor DNA de începere a urmăririi penale şi respectiv de arestare preventivă a sa, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

Dacă cererile procurorilor vor fi votate, Udrea ar putea fi din nou arestată preventiv.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou