Elena Udrea: Mi se cere să renunț la candidaură

Mălina Andrei, 30 octombrie 2014, Ora 13:43

  • print
  • |
elena-udrea-mi-se-cere-sa-renunt-la-candidaura-44124-1.jpg

Într-o conferinţă de presă ţinută miercuri, preşedintele PMP, Elena Udrea, acuză un atac asupra sa în campania electorală. Aceasta a declarat că i s-a cerut, în repetate rânduri, să renunţe la candidatura la prezidenţiale, în favoarea unor candidaţi de dreapta.

"În ultimele 48 de ore, personal, la partid, în teritoriu, pe surse, direct, oficial, neoficial mi se cere să renunţ la candidatură în favoarea unui candidat. Este încă o probă că bătălia care se duce în acest moment e pentru a muta electoratul Elenei Udrea în favoarea unui candidat dintre cei doi de pe primele două locuri în turul doi, şi anume Ponta sau Iohannis. Această bătălie este dusă de candidaţii care se vor confrunta în turul 2, de susţinătorii lor", a explicat Udrea.

În acelaşi timp, Udrea a respins toate acuzaţiile care i-au fost aduse în legătură cu cele două dosare de corupţie - Microsoft şi EADS - şi a acuzat SIE de jocuri politice.

"Evenimentele din ultimele zile m-au determinat să am această ieşire în care să încerc să explic electoratului care e motivul pentru care, de câteva zile, constatăm un atac nemaiîntâlnit împotriva unui candidat în alegerile din ultimii 25 de ani, din România. Seria de atacuri la care sunt supusă în ultima perioadă în campanie, faptul că sunt acuzată fără argumente şi fără probe de lucruri cu care nu am legătură, faptul că îmi este numele legat de cauze dintre cele mai grave care au fost aduse în opinia publică arată că este un atac concertat, o strategie de campanie electorală care are ca ţintă electoratul Elenei Udrea. Nu am nicio legătură cu afacerea Microsoft", a declarat Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou