Elena UDREA: Schimb GUVERNUL!

Cristian Blănuţă, 1 octombrie 2014, Ora 17:07

  • print
  • |
elena-udrea-schimb-guvernul-43691-1.jpg

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat că primul lucru pe care trebuie să-l facă următorul președinte este schimbarea Guvernului. 

"Cu acest guvern nu se poate colabora, nu poţi avea cu el decât dezastru economic în continuare. Dar avem nevoie de un guvern care să poată duce la bun sfârşit reforme importante", a spus Udrea.

Ea a anunțat că își va lansa programul electoral joi. Va transmite un mesaj "cunoscut de toți românii", acela al „dezastrului economic în care a ajuns ţara după ce a fost sub ocupaţie PSD, când s-a vândut toată industria României şi a ajuns la fier vechi".

„Noi vrem ca, prin lansare, mesajul să fie foarte puternic şi, în acelaşi timp, să demonstreze faptul că PSD astăzi nu e în stare să aducă banii europeni în România, să facă dezvoltare, PSD dă pomeni electorale şi nu dezvoltă ţara", a spus Udrea la Realitatea TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou