Elena Udrea se lansează la Republica

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2014, Ora 11:40

  • print
  • |
elena-udrea-se-lanseaza-la-republica-43704-1.jpg

Elena Udrea face tot posibilul pentru a ieşi din tiparele cu care ne-au obişnuit politicienii până acum. Prezidențiabilul PMP îşi va lansa "Viziunea pentru România" în hala unei foste uzine.

"Astăzi, începând cu ora 12.00, îmi voi lansa "Viziunea pentru România" (programul politic de candidat la Preşedinţie) într-o hală a fostei Uzine Republica din Bucureşti", se arată în anunţul Elenei Udrea, postat pe Facebook, potrivit psnews.ro.

De altfel, Udrea a declarat într-o emisiune TV că se doreşte o locaţie specială care să facă posibilă transmiterea unui mesaj puternic privind dezastrul economic de sub ocupaţia PSD: "Căutăm un loc unde să-l putem prezenta, în aşa fel încât mesajul pe care să-l dăm să fie cu atât mai puternic, că este un mesaj despre dezastrul economic în care ţara a ajuns după ce a fost sub ocupaţie PSD, când s-a vândut toată industria României şi a ajuns la fier vechi.

Şi de 2 ani de zile încoace, de când este sub Victor Ponta care încă mai beneficiază puţin de consolidarea economică pe care a lăsat-o Guvernul Boc, dar nu va mai putea mult.

Deci acest Guvern trebuie rapid schimbat. E, noi vrem ca prin această lansare, nu numai prin conţinutul programului, ci şi prin modul în care o să facem lansarea, mesajul să fie foarte puternic şi în acelaşi timp să sugereze exact ceea ce toţi românii ştiu, şi anume că PSD a fost cel care a vândut industria la fier vechi.

PSD astăzi nu e în stare să aducă banii europeni în România, să facă dezvoltare. PSD dă pomeni electorale şi atât, nu dezvoltă ţara".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou