Elena UDREA: Victor PONTA este AGENTUL 000

Cristian Blănuţă, 28 septembrie 2014, Ora 14:20

  • print
  • |
elena-udrea-victor-ponta-este-agentul-000-43612-1.jpg

Elena Udrea și-a lansat candidatura la Președinție cu un marș anti-Guvernul Ponta.

"Suntem aici în stradă pentru că în două luni românii trebuie să voteze Victor Ponta acasă. Este guvernarea zero, Guvernarea Ponta. Guvernul Ponta a promis că va aduce investiţii. Şi ce a făcut? A pierdut şi investiţiile străine. Victor Ponta a pierdut bani europeni", a spus Udrea, în cadrul discursului de la miting.

"Un guvern incompetent, de prieteni ai lui Victor Ponta omoară agrivcultura românească", a mai spus Udrea.

"Ponta e un om care are cultul personalităţii. Şi-a serbat ziua cu 100.000 de oameni care au fost plătiţi. Înainte de 89, mergeam să îl aplaudăm pe Ceauşescu. Ponta este urmaşul lui Iliescu şi Năstase. Este un om politic slab căruia îi comandă baronii locali. Cu Victor Ponta preşedinte înseamnă drumul înapoi pentru România", a mai declarat Udrea.

"Victor Ponta este zero! Pot să-l numesc Agentul 000", a strigat Udrea, în fața celor câteva zeci de mii de oameni.

Președintele PMP a renunțat la lansarea sa de candidat, pe care o pregătise să se desfășoare la Sala Palatului, după ce a văzut "lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Națională, unde s-au cheltuit două milioane de euro pentru satisfacerea ego-ului domnului Ponta", după cum a afirmat Elena Udrea.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou