Finala la PREȘEDINȚIE văzută de Dan ȘOVA

Cristian Blănuţă, 23 iulie 2014, Ora 13:25

  • print
  • |
finala-la-presedintie-vazuta-de-dan-sova-41970-1.jpg

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a declarat că nu este exclus ca cei din PNL și PDL să fi avut intenția de a păcăli electoratul introducând cuvântul "creștin" în numele alianței.


Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal au anunțat, marți, că numele alianței electorale cu care vor intra în cursa pentru prezidențiale se va numi Alianța Creștin Liberală PNL-PDL.


„Am mai avut folosit cuvântul "creștin" și în alte alianțe. Nu cred că va influența (n.r. - electoratul, în special cel din zona rurală). Nu este exclus ca cineva să fi avut o astfel de intenție, dar ca să fiu foarte obiectiv cred că s-au gândit la Creștini Democrații Europeni.

Eu rămân atașat Uniunii Social Liberale și cred că ar putea fi refăcut cu partidul domnului Tăriceanu. USL este un brand de succes care s-ar putea reface cu Partidul Liberal Reformator al lui Tăriceanu. Nu am avut discuții, dar noi credem că liberalii care au rămas corecți și atașați programului de guvernare și valorilor promovate de USL sunt cei care fac parte din grupul lui Tăriceanu", a declarat, pentru pesurse.ro, Dan Șova.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD a mai precizat că participarea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la prezidențiale este un lucru foarte bun.

"Candidatura domnului Tăriceanu la alegerile prezidențiale este un lucru foarte bun. Nu este exclus să intre și el în turul doi. Până în noiembrie este cale lungă. În cazul în care nu ajunge domnul Tăriceanu în turul doi, eu sper să îl susțină pe Victor Ponta", a mai spus Șova.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou