Gabriel Oprea: Anul acesta intrăm în Schengen cu frontierele aeriene

Ziarul Atac, 24 iunie 2015, Ora 08:38

  • print
  • |
gabriel-oprea-anul-acesta-intram-in-schengen-cu-frontierele-aeriene-46602-1.jpg

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marți că România poate intra în acest an în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene.

Totodata, Oprea a precizat că a purtat discuții cu alti lideri europeni pe tema intrării României în spațiu Schengen.

"Anul acesta estimez ca intram in Schengen cu aeroporturile. Romania apara peste 1.100 de km din granita de est a UE. Cu pasul unu vom intra. Am avut discutii cu alti lideri europeni si cred acest lucru (...) Partenerii nostri internationali considera si respecta Romania ca o tara sigura. Este foarte important ca Romania este respectata de partenerii internationali", a spus Gabriel Oprea, la Realitatea TV.

Autorităţile române negociază de mai mult timp cu Uniunea Europeană integrarea în spaţiul Schengen, eventual în etape, în care prima fază a procesului de integrare să fie cu frontierele aeriene, ceea ce ar presupune proceduri mult simplificate de călătorie.

 

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou