Update: Gafa GUVERNULUI, reparată: Ordonanța traseismului, publicată în Monitorul Oficial

Cristian Blănuţă, 2 septembrie 2014, Ora 17:21

  • print
  • |
gafa-guvernului-cu-oug-42982-1.jpg Update

UPDATE 17:30 - Ordonanța de Urgență privind traseismul aleșilor a fost publicată, în urmă cu câteva minute, în Monitorul Oficial.

 

Astfel, primarii și consilierii locali au la dispoziție 45 de zile să treacă în ce partid vor, fără să-și piardă funcțiile.

 

Vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat, extrem de hotărât, că Executivul va emite o Ordonanță de Urgență pentru a reglementa traseismul politic al primarilor. OUG a fost emisă, dar în Monitorul Oficial nu a fost publicat nimic, lucru remarcat și de opoziție. 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, susține că această Ordonanță nu a primit avizul Consiliului Legislativ și din acest motiv nu a fost publicată în Monitorul Oficial, scrie stiripesurse.ro.

Pe site-ul Consiliului Legislativ apare că această Ordonanță a fost avizată, chiar în ziua în care a avut loc ședința de Guvern.

De aici se deduc două lucruri:


1. Guvernul și, în mod special, Liviu Dragnea se pare că s-au grăbit și au omis să mai ceară avizul Consiliului Legislativ, care a venit postum.
2. În cazul unui aviz care a venit postum, Guvernul va trebui să reia procedura. Cel mai probabil OUG va fi emisă din nou, după revenirea premierului Victor Ponta din China.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou