GHIȘE vorbește despre trei trădări ale PNL

Cristian Blănuţă, 26 iulie 2014, Ora 16:11

  • print
  • |
ghise-vorbeste-despre-trei-tradari-ale-pnl-42032-1.jpg

Senatorul Ioan Ghișe a realizat o trecere în revistă a celor trei mari trădări ale PNL față de electoratul său din ultimii doi ani.

Conform lui Ghișe, Partidul Național Liberal a făcut trei greșeli fundamendale față de proprii alegători. Prima dintre ele este ruperea USL. După câștigarea, în formula USL, a unui număr considerabil de primari și președinți de consilii locale, la alegerile locale din 2012 și a unui număr istoric de parlamentari, la alegerile generale din același an, liberalii au făcut un prim act de trădare prin ruperea USL, la finalul lunii februarie, 2014, potrivit pesurse.ro.

O a doua trădare semnalată de Ghișe este părăsirea grupului parlamentar european ALDE și apropierea de PPE. Deși 15% dintre cetățeni i-au votat pe liberali la alegerile euro-parlamentare din 25 mai, PNL a ignorat opțiunea liberală a acestora și a optat pentru trecerea în PPE. „Mai mult, PNL a părăsit și Internaționala LIberală", a subliniat Ghișe.

„Astăzi s-a petrecut a treia trădare a PNL", a afirmat Ioan Ghișe. Pierderea identității partidului prin fuziunea cu PDL este ceea ce l-a determinat pe Ghișe să fie de această părere.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou