Ghiță și Dragnea, candidatură în tandem pentru șefia PSD

Mălina Andrei, 22 octombrie 2014, Ora 13:30

  • print
  • |
ghita-si-dragnea-candidatura-in-tandem-pentru-sefia-psd-44020-1.jpg

Deşi Victor Ponta a lansat un avertisment destul de serios referitor la cei care în loc să se preocupe de alegerile prezidenţiale fac calcule pentru șefia PSD, spunând vor zbura din partid, ignorând total amenințarea lui Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea, anunţă că vor candida pentru a prelua conducerea PSD.

Liviu Dragnea ar urma să candideze la Congresul PSD pentru funcţia de preşedinte al partidului, iar Sebastian Ghiţă pentru cea de preşedinte executiv.

"Noi toţi suntem concentraţi şi îl vrem pe Victor Ponta preşedinte şi credem că Ponta va ajunge preşedintele României, aşa cum se vede străzi în sondaje şi aşa cum ştim că este organizată campania. Am avut o discuţie lungă, seara trecută, cu domnul Dragnea. Am cântărit bine ziua de ieri, iniţial discutasem că nu vom genera discuţii despre succesiunea la conducerea partidului pentru că astfel de discuţii au apărut în spaţiul public, împreună cu domnul Dragnea am hotărât să spunem astăzi că, după ce Victor Ponta va ajunge preşedinte, foarte rapid, adică după 18 noiembrie, la congresul partidului ne vom depune candidaturile - Dragnea ca preşedinte, Dolineaschi ca secretar general, iar eu, preşedinte executiv. Cred că acest lucru ne ajută şi că partidul se va mobiliza mult mai bine", a declarat Sebastian Ghiţă, la România TV.

Anunţul vine la mai puţin de 24 de ore după ce Victor Ponta i-a "autosuspendat" pe Sebastian Ghiţă, Marian Vanghelie şi Dan Şova din toate funcţiile deţinute în PSD.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou