Gorghiu, după ordonanța traseismului: VIOL al democrației

Cristian Blănuţă, 29 august 2014, Ora 09:21

  • print
  • |
gorghiu-dupa-ordonanta-traseismului-viol-al-democratiei-42863-1.jpg

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat că ordonanţa de urgenţă care legiferează migraţia politică este "un viol al democraţiei".

"O spun la modul foarte serios şi am proprietatea termenilor şi mai ales a celor juridici. În 2006, toată clasa politică, printr-o consultare amplă, inclusiv cu PSD, a luat o decizie: să punem punct traseismului politic. Lucru salutat de toată lumea la momentul ăla.

Au trecut opt ani de la momentul resetării scenei administraţiei din România şi nimeni nu a mai reuşit să facă un pas înapoi. Fără o dezbatere reală, fără să existe 24 de ore în atenţia opiniei publice, cu reacţie din partea societăţii civile, cu îngrijorări, în termeni diplomatici, din partea a două ambasade, cu reacţii din partea oficalilor din PE, Guvernul, azi, într-o perfectă netransparenţă, fără avizul AEP, ia această decizie", a spus Alina Gorghiu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou