GUȘĂ: Elena UDREA decide președintele în turul ll

Cristian Blănuţă, 1 septembrie 2014, Ora 11:22

  • print
  • |
gusa-elena-udrea-decide-pre-edintele-in-turul-ll-42945-1.jpg

Analistul politic Cozmin Gușă critică dur prestația lui Klaus Iohannis în postura de candidat la președinție. Gușă vine și cu cheia turului doi al prezidențialelor.

"Nu pot să fiu fanul lui Iohannis, nu face critică guvernamentală argumentată, pierde vremea, sugerează că este susținut de Germania, nu mă interesează. Îl văd pe Ponta care se chinuie, dar măcar ăsta lucrează și îl văd pe Iohannis, care ține niște conferințe de presă fără sare și piper.

Văd oamenii din jurul său avizi de putere. Un Iohannis care își execută binefăcătorii. Ceea ce e periculos. Îl vedem pe Iohannis cum l-a desconsiderat pe Antonescu, un Antonescu care practic l-a inventat. Iohannis nu era niciodată candidat la prim-ministru în 2009, dacă nu era Antonescu.

Trebuie întrebat Antonescu dacă Iohannis a fost sau nu la Grivco. Dacă se adeverește, e cel mai penibil start de campanie. Klaus Iohannis este pe un trend descendent.

Singurul candidat pe trend ascendent este Elena Udrea, decide președintele în turul doi. Ea își construiește un electorat de nehotărîți, ăia sunt ai ei, forța ei este să decidă președintele în turul doi. Cine începe campania pe un trend descendent este mort. Sunt trei candidați în România, Ponta, Iohannis, Elena Udrea", a declarat Cozmin Gușă, la Jocuri de Putere.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou