Guvernul îi dă lui Băsescu o locuință proviozorie până când îi este renovată reședința

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 14:52

  • print
  • |
guvernul-ii-da-lui-basescu-o-locuinta-proviozorie-pana-cand-ii-este-renovata-re-edinta-45902-1.jpg

Fostul președinte Traian Băsescu nu se poate muta încă în casa pe care a primit-o de la RA-APPS pentru că aceasta se află în renovare astfel că Guvernul i-a găsit o locuință provizorie.

Traian Băsescu va primi o locuinţă provizorie şi trebuie să părăsească vila Lac 3. Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului preşedinte Traian Băsescu să primească o locuinţă provizorie până când vila care i-a fost acordată ca reşedinţă va fi renovată, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

Pe 21 februarie, au expirat cele 60 de zile în care fostul preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să se mute din Vila Lac 3. Acesta locuieşte însă în continuare în casa ocupată în timpul mandatului, în urma unei înţelegeri cu RA-APPS. După finalizarea lucrărilor de renovare la vila ocupată până recent de Mioara Roman, Băsescu se va muta în noua locuinţă de protocol.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou