Guvernul scoate bani pentru recompense și reparații după potop

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 11:04

  • print
  • |
guvernul-scoate-bani-pentru-recompense-si-reparatii-dupa-potop-42160-1.jpg

Victor Ponta a declarat astăzi, în comuna Novaci, una dintre cele mai afectate de inundații, că există deja primele evaluări ale pagubelor, iar mâine Guvernul va aloca sumele necesare reparațiilor.

„Se lucrează la scoaterea apelor din curți. Avem o primă evaluare a pagubelor și mâine, în ședința de Guvern vom vedea cum facem. Cei de la Apele Române ne fac evaluarea pentru lucrările de fond, lucrările necesare în așa fel încât acolo unde au fost probleme cu malurile, cu digurile, să reparăm. Primesc și evaluarea pentru gospodării și chiar mâine punem la dispoziție sumele necesare", a declarat Victor Ponta.

Premierul le-a mulțumit și celor care au contribuit la limitarea proporțiilor pagobelor produse de inundații, susținând că aceștia vor fi recompensați:

„Am văzut că s-a lucrat zi și noapte, salvamontiștii și-au făcut datoria! Le mulțumesc celor care și-au făcut treaba și îi vom recompensa."

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou