Incendiar cu Adrian Năstase: "Alegerile din România, "organizate" de oameni din departamentul de stat și din echipa Soros"

Mirela Ene, 7 martie 2023, Ora 20:20

  • print
  • |
incendiar-cu-adrian-nastase-alegerile-din-romania-organizate-de-oameni-din-departamentul-de-stat-i-din-echipa-soros-47586-1.jpg

"În ce măsură depindem de americani?" a fost întrebat azi fostul premier și ministru de Externe Adrian Năstase de către Marius Tucă, la Gândul Live. Iar răspunsul, putem spune fără teama de a greși, că e cel puțin incendiar, ținînd cont de backgroundul politic de calibru al acestuia.

"În momentul de față, depindem fundamental de ei din punctul de vedere al securității, mai ales, în condițiile războiului de lîngă noi. În Statele Unite există multe centre de putere. Noi, pentru zona de securitate, depindem, în mod evident, parțial de Casa Albă, de Pentagon și parțial de Departamentul de Stat.â

Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură...(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri".

Pe de altă parte, Năstase a explicat și care e obiectivul noii ambasadoare a SUA la București, Kathleen Kavalec, cea care a anunțat din capul locului că va veghea asupra libertății presei:

"Ea a venit în mod evident pentru a supraveghea zona Balcanilor și zona rusească. Din punctul ei de vedere, în mod evident, nu dorește să existe "debandadă" în presa din România, ci să fie ordine și disciplină". 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou