Update: Întâlnire fulger BĂSESCU - DIACONESCU, la COTROCENI

Cristian Blănuţă, 28 iulie 2014, Ora 14:19

  • print
  • |
intalnire-fulger-basescu-diaconescu-la-cotroceni-42107-1.jpg Update

UPDATE 14:38 - ''A fost o întalnire normala, am avut consultări, încerc să îmi pun expertiza la dispoziția sa. A semnat pe lista de semnături pentru susținerea candidaturii mele", a declarat Cristian Diaconescu, la b1tv.

"De principiu, continuitatea față de programul de țară sprijinit și susținut de Traian Băsescu. În egală măsură, sunt convins că trebuie ca astăzi partidele politice și candidații să-și ia angajamente ferme în legătură cu incidentele întâmplate în marțea neagră, în ceea ce privește atitudinea Parlamentului față de justiție", a mai spus Diaconescu.

 

Președintele Traian Băsescu l-a chemat la Palatul Cotroceni pe prezidențiabilul PML, Cristian Diaconescu.

Se pare că șeful statului va semna pentru candidatura lui Diaconescu pentru președinție, din partea Partidului Mișcarea Populară.

De asemenea, cei doi au stabilit care va fi traseul in campania electorala pentru alegerile din luna noiembrie a acestui an.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou