Ioana Petrescu lovește din nou: Nu e treaba GUVERNULUI să creeze locuri de muncă

Cristian Blănuţă, 17 septembrie 2014, Ora 08:05

  • print
  • |
ioana-petrescu-loveste-din-nou-nu-e-treaba-guvernului-sa-creeze-locuri-de-munca-43355-1.jpg

Ministrul Finanţelor Ioana Petrescu a declarat, în plenul Camerei, la dezbaterea moţiunii simple a ACL, că nu este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă.

Ea a spus că treaba Executivului e să creeze un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă.

„Eu nu cred că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă. Eu cred că treaba noastră este să creăm un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă şi încurajarea ocupării în mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru", a spus Ioana Petrescu, în plenul Camerei, unde are loc dezbaterea moţiunii simple a ACL intitulată „Ministerul MTO-minciună, taxare, oprirea economiei", informează Mediafax.

Ea a arătat că scutirea pe profitul reinvestit şi reducerea CAS vor avea un efect benefic asupra creşterii locurilor de muncă.

„Ambele măsuri privind reducerea poverii fiscale pe muncă şi scutirea de la plată a profitului reinvestit vor avea impact benefic asupra creării de noi locuri muncă, încurajarea angajărilor, oficializării angajărilor din economia nedeclarată sau subdeclarată", a susţinut Ioana Petrescu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou