Ioana Petrescu s-a împiedicat din nou

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2014, Ora 07:58

  • print
  • |
ioana-petrescu-s-a-impiedicat-din-nou-43694-1.jpg

Ministrul Finanţelor a fost prinsă încă odată pe picior greşit. Ioana Petrescu s-a încurcat în răspunsuri atunci când a fost întrebată de modul de calcul al accizelor pentru 2015, pentru care există premise că ar putea scădea.

Ministrul de la Finanţe a spus că în momentul de faţă există un grup de lucru care analizează mai multe versiuni iar atunci când se va stabili ceva concret va anunţa şi presa.

"Nu, am explicat foarte clar, ieri, și mai explic odată și astăzi. Faptul că acciza are mod de calcul cursul de la 1 octombrie nu înseamnă că ea intră în vigoare de la 1 octombrie. Avem un grup de lucru care analizează mai multe versiuni și în momentul în care ei vor definitiva modul de calculare a accizei, dacă rămâne la fel sau nu, vă vom anunța", a spus ministrul.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou