Iohannis, atac la Ponta: Vizita lui Ponta în statele arabe, o metodă inedită de a face politică externă. Fiecare de capul lui

Ziarul Atac, 8 mai 2015, Ora 14:47

  • print
  • |
iohannis-atac-la-ponta-vizita-lui-ponta-in-statele-arabe-o-metoda-inedita-de-a-face-politica-externa-fiecare-de-capul-lui-46480-1.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis l-a criticat vineri pe premierul Victor Ponta pentru vizita efectuată în statele arabe, fără să-l anunţe. În acest sens, şeful statului a declarat că "este o metodă inedită de a face politică externă. Fiecare de capul lui".

"Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil vizita pe care a facut-o în statele din Arabia", a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea din Polonia.

Șeful statului a precizat că premierul Victor Ponta l-a informat după ce a revenit din vizita din statele arabe că a avut "niște discuții senzaționale, nu știm exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune".

"M-a informat dupa ce a revenit ca a fost acolo si a avut niste discutii senzationale. Nu stim exact despre ce, dar se pare ca au fost foarte bune. E o metodă inedita de a face politica externa - fiecare de capul lui. Dar, probabil, asa a inteles domnul Victor Ponta ca se face politica externa. Solicit lucruri pe care şi d-nul prim ministru ar putea să le facă - o discuţie lămuritoare înainte cu siguranţă ar ajuta în momentul de faţă nu avem consultări săptămânale".

Întrebat cum cataloghează relația cu premierul Victor Ponta, președintele Klaus Iohannis a afirmat că aceasta este una instituțională, cu "sincopele de rigoare, dar și cu unele părți bune".Șeful statului a mai spus că, în momentul de față, nu mai are consultări săptămânale cu prim-ministrul, ci consultări în formate politice și ocazionate de anumite evenimente specifice.

"Avem consultări în formate politice şi consultări ocazionate de anumite evenimente specifice relaţia mea este exact relaţia pe care am definit-o la începutul mandatului - una instituţională, cu sincopele de rigoare, dar şi cu unele părţi bune", a spus președintele.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou