Iohannis: Băsescu mă va susține în turul al doilea!

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 07:19

  • print
  • |
iohannis-basescu-ma-va-sustine-in-turul-al-doilea-43323-1.jpg

Președintele PNL, Klaus Iohannis, este de părere că Traian Băsescu îl va susține în turul al doilea al prezidențialelor, deoarece este un om de dreapta.

 "Da, eu cred că mă va susține în turul doi, nu văd de ce nu. Acum, indiferent ce s-ar spune despre Traian Băsescu, nu cred că cineva îl bănuiește de a fi politician de stânga. Este clar un politician de dreapta, și atunci mi se pare absolut natural să voteze candidatul de dreapta", a spus Iohannis, la TVR.

El a mai afirmat că fuziunea dintre PNL și PDL se va realiza indiferent de rezultatul alegerilor.

„Ceea ce facem noi este un proiect pentru viitorul României, care nu se face nici pentru Traian Băsescu, nici împotriva lui Traian Băsescu, se face fără Traian Băsescu (...) Fuziunea este încheiată, parcursul politic este încheiat, au avut loc trei congrese care au consfințit fuziunea, actele au fost înaintate la Tribunal. Practic, noi acum candidăm pe ACL fiindcă fuziunea încă nu este înregistrată în Registrul partidelor, dar ea este ireversibilă", a adăugat Iohannis.

El a precizat că fuziunea va fi realizată chiar și în cazul în care va pierde alegerile prezidențiale.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou