IOHANNIS: Candidatura mea e sigură!

Cristian Blănuţă, 23 august 2014, Ora 10:04

  • print
  • |
iohannis-candidatura-mea-e-sigura-42730-1.jpg

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că nu vede o problemă în faptul că există mai mulţi candidaţi de dreapta, însă ar fi fost mai bine să fie "o mai bună concentrare" de această parte a spectrului politic.

"Sigur, ar fi fost mai bine să avem o mai bună concentrare pe dreapta, să avem mai puţini candidaţi, dar poate data viitoare vom reuşi. Eu sunt foarte încrezător în ce vom face noi în campania electorală. Nu e nicio problemă că vom avea, probabil, un singur candidat pe stânga şi mai mulţi pe dreapta", a spus Iohannis.

Întrebat dacă mai există posibilitatea ca ACL să îşi schimbe candidatul, Iohannis a spus că este "sigură" candidatura sa. "Eu sigur nu mai dau înapoi. Candidatura mea este foarte sigură", a spus Iohannis, potrivit mediafax.ro.

El s-a referit şi la acţiunea de strângere de semnături pentru candidatură, afirmând că "merge foarte bine", iar la Sibiu "sunt sute de semnături noi în fiecare oră".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou