Iohannis nu face înțelegeri în turul al doilea

Cristian Blănuţă, 23 septembrie 2014, Ora 14:50

  • print
  • |
iohannis-nu-face-intelegeri-in-turul-al-doilea-43508-1.jpg

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a anunțat marți, la Botoșani, că nu va face în turul al doilea al alegerilor prezidențiale nicio înțelegere cu vreun alt politician eliminat din cursa pentru Cotroceni.

El a declarat că electoratul nu va vota, în turul al doilea, politic.

"Pentru al doilea tur nu voi face înțelegeri cu politicieni, pentru că alegătorii nu urmează politicianul pe care l-au votat în primul tur, dacă acela nu a intrat în turul doi. Nu mai avem de-a face cu un electorat cum a fost în anii '90 relativ ușor manipulabil", a afirmat Iohannis.

Liderul PNL este convins că bătălia în turul al doilea pentru Cotroceni se va da între el și candidatul social-democrat Victor Ponta.

"Oamenii știu foarte bine ce vor și vor găsi în turul doi candidați, probabil eu și Victor Ponta, și vor stabili dacă vor stânga, cu vechile metehne, cu baroni locali și recesiune tehnică, sau dacă mă vor pe mine, pe dreapta, cu o echipă care este hotărâtă să schimbe lucrurile în bine", a susținut Klaus Iohannis, potrivit agerpres.ro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou