Iohannis pregătește lovitura de imagine

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 11:14

  • print
  • |
iohannis-pregateste-lovitura-de-imagine-43309-1.jpg

PNL a decis să treacă de la grupul ALDE la grupul PPE în luna mai, după alegerile europarlamentare, când europarlamentarii liberali și-au semnat adeziunile la grupul popular european din Parlamentul European, iar de joi este oficial membru PPE.

Astfel, vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde explică acțiunile concrete pe care le vor face popularii europeni pentru a-i acorda sprijinul lui Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

Potrivit jurnalistilor de la ziuadevest.ro, Frunzăverde explică acțiunile concrete ale PPE pentru sprijinirea candidatului ACL și anume că „pe 27 septembrie, la lansarea candidatului ACL va fi prezent şi secretarul general al PPE. Ulterior, dacă Iohannis intră în turul 2, în România va sosi preşedintele PPE".

„La congresul de lansare vine Antonio López-Istúriz, secretarul general al PPE, pentru a da încă o dovadă de susţinere a lui Iohannis. Iar între turul 1 şi turul 2, unde în mod sigur intră Iohannis, va veni Joseph Daul, preşedintele PPE, pentru a-l susţine efectiv în faţa electoratului român pe Klaus Iohannis, candidatul dreptei române", a transmis  Sorin Frunzăverde.


Totodată, Sorin Frunzăverde a vorbit şi despre primirea PMP în PPE, în contextul în care relaţiile dintre PNL şi PMP nu sunt tocmai bune, acesta declarând că  „era total anormal ca ei să se opună acestei primiri".


„Ca să fim sinceri, eu cred că a fost normal să nu avem nicio reacţie, pentru că este efectiv nepotrivit ca la Bruxelles noi românii să ne luptăm cu românii. Este un partid în România, care a obţinut 6% în alegerile pentru Parlamentul European, au făcut aplicaţie, PPE a hotărât să-i primească. Era total anormal ca noi să ne opunem acestei primiri. Nu există niciun caz în ţările membre ale Uniunii Europene în care partidele din ţara respectivă membre PPE să se lupte unul cu altul. Era total nepotrivit ca noi să avem o reacţie împotriva lor", a declarat Sorin Frunzăverde, vicepreședinte al PNL.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou