Iohannis șochează cu o serie de aberații în loc de discurs: „Vreau să vă spun ceva”, „Văd aici în mulțime, o mare de mulțime”

Mălina Andrei, 19 octombrie 2014, Ora 11:25

  • print
  • |
iohannis-sochaza-cu-o-serie-de-aberatii-in-loc-de-discurs-vreau-sa-va-spun-ceva-vad-aici-in-multime-o-mare-de-multime-43965-1.jpg

Alianţa Creştin-Liberală (ACL) PNL-PDL a organizat, vineri, la Iaşi un miting regional pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Evenimentul a avut loc în Piaţa Palatului şi a început la ora 11.00. Au fost prezenţi liderii centrali ai alianţei, printre care se numără Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Flutur sau Victor Paul Dobre. Mitingul electoral s-a încheiat la 12.30, după miting Iohannis „îndreptându-se spre lansarea cărţii autobiografice „Pas cu pas", în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu".

Cât despre discursul lui Iohannis, ceea ce trebuia să fie un succes, a fost un eșec total.Tot ce putem spune despre discursul acestuia e că a fost o aberație de de fraze fără nicio legătură.

„Văd aici în mulţime o mare mulţime", „Cu toţii ştim că se întâmplă lucruri ciudate", „Este nevoie pentru Moldova de locuri de muncă", „Aţi fost generaţia de sacrificiu", „Voi fi preşedintele care creează locuri de muncă", „Vreau să vă spun ceva", „Afişele cu Ponta sunt pe fiecare stâlp şi copac", „Văd aici în piaţă foarte mulţi oameni cu păr alb", „În mandatul meu niciodată nu se vor tăia pensiile!", „Eu sunt un om liber!", spunea Iohannis în discursul lui.

Şi exemplele ar putea continua. După cum a spus Iohannis „Daţi-mi forţa, daţi-mi sprijinul", după cum au strigat manifestanţii la finele mitingului, „Ura!".

Discursul „abracadabrant", pe ton de „Mioriţa", în care au fost „amestecate" în mod nevoit şi aleatoriu mai multe „probleme", a cules strigătele mulţimimii. Mulţime care, deşi venită în număr mare, nu prea a dovedit plămâni puternici. Ori oamenii aveau alte treburi şi au venit fără chef la miting, ori abordarea „problemelor" a fost prea cult-naţionalistă, ori pur şi simplu este vorba despre domnul Iohannis!
„Forţa fie cu tine!"...

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou