IOHANNIS: „Voi candida indiferent ce se întâmplă”

Mălina Andrei, 29 septembrie 2014, Ora 14:29

  • print
  • |
iohannis-voi-candida-indiferent-ce-se-intampla-43639-1.jpg

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că va candida indiferent de decizia de marți a ICCJ în legătură cu procesul său cu ANI. Prezidentiabilul se arată încrezător că termenul nu va fi înainte de alegeri și crede va câștiga cu siguranță acest proces.

„€œVoi candida indiferent de ce se întâmplă. Candidatura mea e depusă, e definitivă. Nu mă gândesc că se va întâmpla ceva deosebit, se va da probabil un termen. Nu pornesc de la premisa că termenul va fi înainte de alegeri. Nu cred că va fi o problemă formală.
Pornesc de la premisa că voi câștiga procesul. Am câștigat foarte bine procesul în prima instanță. Nu e niciun motiv să mă tem că voi pierde procesul", a spus Iohannis la Adevărul Live.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou