Ipoteză fierbinte despre scandalul din PNL!

Mirela Ene, 15 martie 2023, Ora 08:03

  • print
  • |
ipoteza-fierbinte-despre-scandalul-din-pnl-47627-1.jpg

"E an preelectoral și a început măcelul în PNL. Păruială tot mai mare. Deh, așa e când amâni reformele interne și intri în criză de timp. Așa e când pupi cu anii poala padișahului cotrocenist și crezi că asta ține loc de strategie politică. O mână nevăzută din afara PNL a apăsat butonul jihadului, iar liberalii au trebuit să se supună. O fi aceeași mână despre care se spune că în toamnă trebuia să revină în forță în partid după ani de hălăduit prin păduri, dar în ultima clipă padișahul a blocat totul?" este întrebarea lansată pe Facebook de deputatul PSD Radu Cristescu despre scandalul din PNL.

"Nostim e că după ce și-a făcut inclusiv proprii camarazi "cretini", Rareș "Sputnik" Bogdan (apud Aurescu), implicit el însuși un "cretin" al politicii, e vârful de lance contra neînregimentului de la Externe, pus acolo de "cretinii" liberali la ordinul padișahului. Nu cred că îi place misiunea, dar ordinul nu se discută. Omul care a făcut praf PNL Diaspora s-a trezit să facă ordine în politica externă, râsul curcilor. Dar ordinul nu se discută, nu-i așa?

Omul care l-a lins pe Iohannis de nu mai știai unde se termină președintele și unde începe el, îl înțeapă acum vârtos în părțile moi, cuprins de revelații bruște. Era încins politic, dar l-a ajutat răcoarea pădurilor. În spatele lui se adună, tot la ordin, "reformiștii" - erau să scriu "fomiștii" - partidului, care au descoperit acum că s-au dus la vale în sondaje și riscă să rămână fără zestrea de două cifre în alegeri.

Nu grija pentru soarta PNL îi arde, ci pentru propriul viitor. Dacă Brătianu și-a vândut moșia pentru țară, ăștia vând oricînd țara pentru moșiile lor. Va fi cu sînge pe pereți în lunile următoare în PNL. Cola și popcorn, plus multă lămâie, zic..." mai profețește deputatul.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou