Klaus Iohannis: „Corupția e ca o boală”

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 12:19

  • print
  • |
klaus-iohannis-coruptia-e-ca-o-boala-46198-1.jpg

Președintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe Facebook un mesaj în care compară fenomenul corupției cu o boală căreia trebuie să i se aplice un tratament "dureros".

Klaus Iohannis declara, la conferinţa de presă care a marcat bilanţul de 100 de zile la Cotroceni, că cea mai mare nemulțumire a sa în această perioadă este modul în care Parlamentul continuă să trateze cererile justiției.

Preşedintele a reluat mesajul pe Facebook. "Corupția e ca o boală. Trebuie să i se aplice un tratament dureros, dar vindecător", a scris şeful statului.

Un clip video însoțește mesajul președintelui. Fragmentul prezintă o parte din conferința de presă prin care șeful statului a făcut bilențul primelor 100 de zile din mandatul său. Klaus
Iohannis, spunea în urmă cu câteva zile că România se află într-o fază foarte intensă de combatere a corupţiei, care este "foarte urâtă" pentru că scoate la suprafaţă tot ce e mai rău în politică, dar "fără această fază nu putem să ne facem bine".

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou