Klaus Iohannis, despre terorism: „Oricine ameninţă modul de viaţă al oamenilor născuţi liberi se va întâlni cu un răspuns pe măsură”

Mălina Andrei, 29 ianuarie 2015, Ora 13:43

  • print
  • |
klaus-iohannis-despre-terorism-oricine-ameninta-modul-de-viata-al-oamenilor-nascuti-liberi-se-va-intalni-cu-un-raspuns-pe-masura-45370-1.jpg

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, în cadrul întâlnirii cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti că deşi e în funcţie doar de o lună, a avut tristul prilej de a exprima condoleanţe în două situaţii. Președintele a precizat că ca nu doresște ca generațiile viitoare să cunoască "ororile conflictelor", dar, totodata, cei care ameninţă modul de viaţă al oamenilor născuţi liberi va întâlni cu un răspuns pe măsură.

"Deşi deţin de doar o lună funcţia de preşedinte al României, am avut tristul prilej, ca şi dumneavoastră, de a exprima condoleanţe şi solidaritate din partea naţiunii române, în două situaţii diferite, pentru atacuri sângeroase la adresa unor civili. Nu dorim ca generaţii viitoare să cunoască ororile conflictelor de orice fel, dar asta nu înseamnă că oricine ameninţă modul de viaţă al oamenilor născuţi liberi nu se va întâlni cu un răspuns pe măsură", a precizat Iohannis în discursul susţinut în faţa reprezentanţilor diplomaţiei.

"O politică externă puternică poate asigura întotdeauna un răspuns rapid. Politica externă a României va fi eficientă şi creativă, şi va răspunde dinamicii accelerate din regiune", a mai spus Klaus Iohannis.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou