Update: IOHANNIS este prezidențiabilul PNL

Cristian Blănuţă, 21 iulie 2014, Ora 16:09

  • print
  • |
klaus-iohannis-eu-sunt-solutia-41928-1.jpg Update

UPDATE 16:32 - Lupta pentru desemnarea candidatului PNL la prezidențiale, dată între Klaus Iohannis și Crin Antonescu, are un rezultat. Primul va fi prezidențiabilul peneliștilor, după voturile care i-au fost net favorabile, 111 la 55.

 

În cadrul ședinței Delegației Permanente a PNL, în care se discută desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale, cei doi pretendenți se duelează în replici tăioase.

După ce sondajele interne ale PNL îl prezentau ieri pe Klaus Iohannis ca favorit pentru desemnarea colegilor ca și candidat la prezidențiale, primarul Sibiului a făcut, în urmă cu câteva momente, afirmații pline de vervă: „cred că este pentru PNL situația în care eu nu numai prezint o soluție, ci sunt o soluție. Aș fi un candidat activ, acceptat de multă lume, care a mai trecut prin campanii electorale. Aș fi un candidat rezonabil. Aș fi un președinte vizionar, mediator și integrator."

Reclama pe care și-o face singur Klaus Iohannis poate fi menită să intimideze orice fel de opoziție în cadrul Delegației Permanente, sau, la fel de bine, poate fi o creștere considerabilă a încrederii de sine, scrie pesurse.ro.

Rămâne de văzut care va fi efectul acestei atitudini.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou