Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii principalelor partide din Republica Moldova

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 13:39

  • print
  • |
klaus-iohannis-intalnire-cu-liderii-principalelor-partide-din-republica-moldova-45770-1.jpg

Președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială în Republica Moldova a avut, miercuri, o întrevedere cu liderii principalelor partide din Moldova.

Cu această ocazie, Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, a declarat că a discutat cu Klaus Iohannis despre procesul de integrare europeană a Moldovei.

"A fost o discuție sinceră, o discuție prin care dl președinte a demonstrat nu doar că știe să vorbească despre R. Moldova, dar știe exact ce se întâmplă și, mai mult decât atât, știe ce urmează să facă pentru ca ajutorul pentru noi să fie pentru noi cu foarte multe rezultate", a spus Filat.

Referitor la lipsa liberalilor de la guvernare în R. Moldova, liderul PLDM a arătat că nu s-a discutat nimic despre un anumit partid politic, ci despre procesele care țin de activitatea statului.

"Este important că avem un guvern învestit. Este adevărat că acest guvern urmează să aibă sprijinul politic necesar ca programul de guvernare să fie implementat - și aici nu este vorba doar de sprijinul politic intern, este vorba de sprijinul politic extern. Să nu uităm, R. Moldova (...) este în regiunea în care avem o situație de instabilitate, într-o regiune în care are loc un război, regiune măcinată de o criză economică de proporții, mă refer la criza economică din Federația Rusă, care au impact direct asupra situației din R. Moldova. Trebuie să recunoaștem că de unii singuri nu vom reuși să facem față. Avem nevoie de prieteni, avem nevoie ca acești prieteni să fie împreună cu noi", a mai spus Filat, potrivit Agerpres.

Liderul PLDM a punctat că Iohannis a reafirmat sprijinul României pentru parcursul european al R. Moldova.

"Din câte îl cunosc eu pe dumnealui, el tot ce spune face, sunt alții care vorbesc mai mult și fac mai puțin, dar dânsul ceea ce spune face și face bine", a declarat Vlad Filat.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou