Klaus Iohannis, pe Facebook: „Înțeleg și împărtășesc supărarea oamenilor care s-au săturat”

Mălina Andrei, 1 aprilie 2015, Ora 13:18

  • print
  • |
klaus-iohannis-pe-facebook-inteleg-si-imparta-esc-supararea-oamenilor-care-s-au-saturat-46182-1.jpg

Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj în care precizează că înţelege nemulţumirea alegătorilor în privinţa parlamentarilor, dar că nu doreşte să rezolve un abuz printr-un alt abuz.

"Înțeleg și împărtășesc supărarea oamenilor care s-au săturat să vadă că mulți dintre cei aleși să-i reprezinte în Parlament au uitat în slujba cui sunt și le sfidează așteptările. Înțeleg și dorința unora de acțiuni rapide și radicale pe termen scurt. În democrație însă nu poți rezolva un abuz prin alt abuz, nu poți opri un conflict printr-unul și mai mare și nu poți schimba comportamente cu forța. S-au mai încercat aceste lucruri în România ultimilor ani, de către toate părțile. Știm cu toții ce-a ieșit, un război al tuturor împotriva tuturor.
Cine nu învață din lecțiile istoriei e condamnat să repete trecutul și nu poate construi un alt viitor. Eu nu am de gând să-l repet.", a scris Iohannis pe Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou