Klaus Iohannis: România dorește sa adopte moneda unică europeană

Mălina Andrei, 13 februarie 2015, Ora 09:45

  • print
  • |
klaus-iohannis-romania-doreste-sa-adopte-moneda-unica-europeana-45594-1.jpg

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că la reuniunea informală a Consiliului European a subliniat faptul că România își dorește să adopte moneda europeană.

El a precizat că ultima temă abordată la Consiliul European a fost consolidarea Uniunii Economice și Monetare, arătând că în dezbateri s-a făcut referire la măsurile agreate la nivelul Uniunii privind stimularea investițiilor, politica monetară și dimensiunea bugetară, informează Agerpres.

"În acest context a fost subliniată importanța continuării reformelor structurale în toate statele membre. Am subliniat faptul că România își dorește să adopte moneda unică europeană. Din această perspectivă vom urmări cu toată atenția actualul proces de consolidare a Uniuni Economice și Monetare", a spus Iohannis.

Șeful statului a menționat că în cadrul Consiliului a existat o dezbatere asupra situației Greciei. Totodată, el a arătat că președintele Eurogrupului a informat asupra principalelor aspecte abordate în reuniunea de miercuri.


"Ne bucură faptul că s-a ajuns la un acord astăzi între primul ministru grec și președintele Eurogrup pentru a începe consultări tehnice înaintea convocării reuniunii Eurogrup de lunea viitoare", a adăugat Iohannis.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou