Legea traseismului lovește chiar în PSD

Cristian Blănuţă, 1 septembrie 2014, Ora 14:11

  • print
  • |
legea-traseismului-loveste-chiar-in-psd-42949-1.jpg

Ordonanţa care le dă voie aleşilor locali să plece din partid fără să-şi piardă mandatul produce efecte nebănuite chiar înainte de a intra în vigoare.

Conform unor surse politice, doi primari PSD din judeţ s-au întâlnit în dimineaţa zilei de luni cu preşedintele PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă, pentru a-şi anunţa intenţia de a trece la partidul înfiinţat de Dan Diaconescu.

Edilii sunt foarte nemulţumiţi că nu au primit bani de la consiliul judeţean, instituţie condusă de Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş. Prin trecerea la PP-DD, formaţiune care are vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Timiş, primarii sper să aibă acces mai facil la fonduri, anunță stiripesurse.ro.

Contactat telefonic, preşedintele PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă (care este viceprimar al municipiului Arad şi conduce şi organizaţia judeţeană PP-DD Arad), a declarat: „Da, m-au căutat doi primari din judeţul Timiş. Sunt nemulţumiţi de conducerea Consiliului Judeţean Timiş şi vor să treacă la PP-DD." Ţiţirigă nu a dorit să dezvăluie identitatea primarilor sau să facă alte comentarii. În urmă cu două zile, acesta declara într-un ziar local din Timişoara că PP-DD nu va primi aleşi locali traseişti.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou