Lider PPE, atac devastator la Ponta: Dă frâu liber MITEI electorale!

Cristian Blănuţă, 27 septembrie 2014, Ora 12:06

  • print
  • |
lider-ppe-atac-devastator-la-ponta-da-frau-liber-mitei-electorale-43593-1.jpg

Secretar general al PPE, spaniolul Antonio Lopez Isturiz, a deschis lansarea lui Klaus Iohannis la prezidențiale cu mesajul formațiunii europene la care a aderat de curând și PNL.

Mesajul PPE a fost unul dur la adresa premierului Victor Ponta și unul de susținere pentru Klaus Iohannis, dar și pentru Traian Băsescu.

"La nivelul conducerii PPE, am urmărit cu stupoare ce a făcut Guvernul premierului Ponta în România, prin ordonanțe de urgență ce eludează statul de drept, care dau frâu liber mitei electorale și traseismului politic. Ba mai mult, am asistat siderați la declarațiile halucinante ale premierului Ponta, actualmente candidat la președinție, ce compară mandatul actualului președinte Băsescu cu atrocitățile naziste.

O astfel de exprimare absurdă, rar găsești la vreun lider politic european și vreau să știți, noi, în Europa, nu tolerăm declarațiile politice de acest fel. Îi îndemn pe cetățenii români să fie conștienți de faptele acestui politician care nu ține cont de buna guvernare.Vorbim despre un politician ca Victor Ponta care aruncă cu pomeni electorale în dauna investițiilor sustenabile pentru economie, un politician care își serbează ziua de naștere pe un stadion cu 70.000 de oameni, în cel mai pur stil comunist de tristă amintire, nu poate și nu trebuie să devină președintele României europene", a fost mesajul PPE, potrivit stiripesurse.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou