Best Dental

Lista miniştrilor interimari din Cabinetul Ponta III

Dan Alexandru, 26 februarie 2014, Ora 12:01

  • print
  • |
lista-ministrilor-interimari-din-cabinetul-ponta-iii-38336-1.jpg

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL. Dan Şova va fi interimar la Transporturi, Nicu Bănicioiu - la Sănătate, Robert Cazanciuc se va ocupa de Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb - la Ape şi Păduri, Doina Pană - la Muncă, Mihnea Costoiu - la Cultură, iar Titus Corlăţean va prelua Românii de Pretutindeni.

Lista a fost stabilită de premierul Ponta şi agreată de preşedintele Traian Băsescu, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu despre înlocuirea miniştrilor PNL, care au început să își depună demisiile. Ulterior, șeful Guvernului a revenit la Palatul Victoria.

Premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR.

La începutul săptămânii, premierul V. Ponta precizase că termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, când expiră interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

După 16 zile de criză, în Uniunea Social Liberală a venit deznodământul. PNL a votat, marți seară, ieşirea de la guvernare, iar acum cere demisia premierului şi îl ameninţă pe Victor Ponta cu moţiunea de cenzură.

Conducerea PNL a decis că miniştrii şi ceilalţi demnitari ai PNL vor demisiona din toate funcţiile guvernamentale.

De la o majoritate cu 70% în Parlament, premierul Victor Ponta rămâne cu o susţinere fragilă, în timp ce marţi seară, Crin Antonescu a lăsat să se înţeleagă că ar putea reveni la Putere într-o nouă majoritate.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:16