Lista miniştrilor interimari din Cabinetul Ponta III

Dan Alexandru, 26 februarie 2014, Ora 12:01

  • print
  • |
lista-ministrilor-interimari-din-cabinetul-ponta-iii-38336-1.jpg

Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL. Dan Şova va fi interimar la Transporturi, Nicu Bănicioiu - la Sănătate, Robert Cazanciuc se va ocupa de Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb - la Ape şi Păduri, Doina Pană - la Muncă, Mihnea Costoiu - la Cultură, iar Titus Corlăţean va prelua Românii de Pretutindeni.

Lista a fost stabilită de premierul Ponta şi agreată de preşedintele Traian Băsescu, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu despre înlocuirea miniştrilor PNL, care au început să își depună demisiile. Ulterior, șeful Guvernului a revenit la Palatul Victoria.

Premierul Victor Ponta a anunţat că intenţionează să prezinte săptămâna viitoare Parlamentului noua formulă a Guvernului şi că va avea discuţii în acest sens inclusiv cu UDMR.

La începutul săptămânii, premierul V. Ponta precizase că termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, când expiră interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

După 16 zile de criză, în Uniunea Social Liberală a venit deznodământul. PNL a votat, marți seară, ieşirea de la guvernare, iar acum cere demisia premierului şi îl ameninţă pe Victor Ponta cu moţiunea de cenzură.

Conducerea PNL a decis că miniştrii şi ceilalţi demnitari ai PNL vor demisiona din toate funcţiile guvernamentale.

De la o majoritate cu 70% în Parlament, premierul Victor Ponta rămâne cu o susţinere fragilă, în timp ce marţi seară, Crin Antonescu a lăsat să se înţeleagă că ar putea reveni la Putere într-o nouă majoritate.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou