Liviu Dragnea, dezvăluiri bombă! "George Simion este "omul" lui Florian Coldea, fostul șef operativ de la SRI"

Anca Bratu, 17 ianuarie 2023, Ora 07:40

  • print
  • |
liviu-dragnea-dezvaluiri-bomba-george-simion-este-omul-lui-florian-coldea-fostul-ef-operativ-de-la-sri-47295-1.jpg

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține că în spatele liderului AUR, George Simion, s-ar afla fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea. Dragnea susține că l-a întrebat direct pe Florian Coldea, iar acesta i-a confirmat faptul că Simion este omul lui. 

„Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut...

La câteva zile, l-am întrebat frontal pe Florian Coldea și a zis DA.

Astă vară eram în casă la un prieten și stând cu el primește un telefon de la un cetățean bulgar implicat într-o firmă foarte puternică de PR de campanie electorală, printre cele mai bune din lume. L-a sunat să-l întrebe dacă știe un personaj din România pe nume Florian Coldea, că i-a contactat pentru a intermedia un contract de consultanță cu AUR.

Banii adevărați nu veneau prin donații sau conturi bancare. Erau din partea SRI sau a firmelor apropiate. Acest băiat nu va putea să scape niciodată de legăturile cu Florian Coldea. Cine susține AUR susține de fapt revenirea lui Florian Coldea la conducerea României", a povestit Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Și-a înființat partid politic

În cadrul aceleiași emisiuni, Liviu Dragnea a dezvăluit că este implicat într-un nou proiect politic. Formațiunea se va numi România Suverană și vine cu soluții în mai multe domenii.

„Mă bazez pe oameni care au făcut politică și care sunt în regulă. Oameni cu mintea la ei, cu vorbele la ei, cu caracter. Sunt și oameni specializați pe anumite domenii cu care colaborez ceva", a spus el.

„Vă prezint o parte din programele care vor fi prezentate în detaliu anul ăsta și următorul. Mi-am făcut câteva notițe în câteva domenii: agricultură, familiile tinere, familii foarte sărace și câteva chestiuni generale, urmând să luăm fiecare domeniu în parte.

Agricultură: Un program de înființare a comunităților agricole sociale. Minim 5 asociați, maxim 50. Domniciul să fie în zona rurală. Toți trebuie să fie angajați la această societate agricolă. Guvernul va aloca bani gratuit. 10.000 euro pe an pentru fiecare asociat timp de 25 de ani pe baza unui business plan. Ministrul Agriculturii se va ocupa de plan, o să detaliem în perioada următoare.

Programe personalizate pentru fiecare tip de legume. Am făcut analize, am făcut calcule, suntem pregătiți cu resursele financiare", a adăugat fostul lider PSD.

„Avem un program pentru redarea demnității profesionale: medici, avocați, profesori. Redarea demnității pentru cei care lucrează în Ordine Publică și siguranță națională. Mă refer în special la cei care lucrează în Ministerul de Interne și în Ministerul Apărării", a mai spus acesta.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou