Lovitura pe care noul PNL i-a dat-o Monicăi Macovei

Cristian Blănuţă, 29 iulie 2014, Ora 08:51

  • print
  • |
lovitura-pe-care-noul-pnl-i-a-dat-o-monicai-macovei-42123-1.jpg

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut insistent să fie cooptată în sondajele pentru desemnarea candidatului dreptei la alegerile prezidențiale. 

Surse din noul PNL au explicat pentru stiripesurse.ro că, din acest moment, această solicitare este imposibilă. PDL și PNL au contractat casele de sondare și au trimis fiecare câte un singur nume: Cătălin Predoiu la PDL și Klaus Iohannis la PNL.

PDL va efectua sondajul cu ajutorul casei pe care o utilizează în mod tradițional, CSOP. La rândul lor, liberalii efectuează sondajul cu ajutorul casei IRSOP.

În jurul datei de 4-5 august, după ce vor fi cunoscute rezultatele celor 2 cercetări, conducerile celor 2 partide se vor reuni și vor desemna candidatul la alegerile prezidențiale. Sondajele vor fi folosite doar ca punt de reper, pentru că decizia finală va fi una politică.

În piața politică circulă zvonul că, după această lovitură din partea PDL, Monica Macovei ar forța o candidatură independentă la Cotroceni. Surse din PDL ne-au explicat că acest lucru este puțin probabil, mai ales că în interiorul partidului nu s-a auzit nimic de acest gen.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou