MACOVEI: Corina CREȚU nu se pricepe! A făcut 0 legi

Cristian Blănuţă, 2 septembrie 2014, Ora 09:02

  • print
  • |
macovei-corina-cretu-nu-se-pricepe-a-facut-0-legi-42970-1.jpg

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a comentat, în cadrul emisiunii "România, acum!", difuzată de B1 TV, nominalizarea Corinei Crețu pentru funcția de comsiar european.

Macovei a spus că cea mai importantă exercitare a unei funcții de parlamentar, fie că este și europarlamentar, este de a face legi, în timp ce Corina Crețu nu a făcut niciuna.

"Acest portofoliu de dezvoltare regională este foarte important. Nu cred că Corina Crețu are însă capacitatea să îl gestioneze. De ce? Pentru că nu se pricepe la treaba asta, este de profesie jurnalist din câte știu. Nu știu ce cunoștințe a acumulat pe parcurs, iar în Parlamentul European, unde mi-a fost colegă și încă îmi este, din 2009 în 2014 a făcut zero legi", a declarat Macovei.

"Întrebați-o ce a făcut. O fi vorbit, dar știi cum e, e altceva să faci o lege decât să vorbești un minut la microfon. Cel mai important lucru pe care îl face un Parlament sunt legile. Iar ea a făcut zero legi. E mult mai simplu să mergi să ridici mâna decât să scrii o lege", a mai spus aceasta.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou